понеділок, 3 травня 2021 р.

 


Інформуємо, що на базі Волинської ДОУНБ імені Олени Пчілки надаються консультації з питань оформлення, видачі та обміну паспортів, у тому числі представникам ромської спільноти, що проживають у Волинській області. Наступний прийом заплановано на 15 червня 2021 р. з 15-17 год. Онлайн правову допомогу надаватиме Консевич Микола Олександрович – заступник начальника Управління Державної міграційної служби у Волинській області.

Правову допомогу можна отримати, звернувшись до комп'ютеризованих бібліотек з доступом до інтернету в  громаді. Міграційна служба області закликає керівників ОТГ та представників ромських громад довести дану інформацію до недокументованих  громадян!

Ініціатива реалізовується кіноклубом медіапросвіти з прав людини Docudays UA  при Волинській ДОУНБ імені Олени Пчілки в межах адвокаційного проєкту «Від упередження – до суспільного діалогу» за сприяння та підтримки ГО «Докудейз».

 Партнери проєкту:

Волинська обласна організація ромів «Терне Рома»

Представництво Уповноваженого Верховної Ради з прав людини у Волинській області

ГО «Волинська обласна організація Українського товариства охорони пам’яток історії і культури»

Відділ уповноважених з контролю за дотриманням прав людини в поліцейській діяльності (з дислокацією у Волинській області).


 

Немає коментарів:

Дописати коментар