неділю, 4 липня 2021 р.

Творчі зустрічі в межах реалізації адвокаційного проєкту

Відбулася чергова зустріч учасників адвокаційного проєкту «Від упередження – до суспільного діалогу», відвідувачів та бібліотечних працівників Волинської ДОУНБ імені Олени Пчілки з Сергієм Юзепчуком. Юнак – талановитий представник ромської спільноти, що проживає  на території Голобської ОТГ, розказав про свої майбутні наміри та подальші плани. Ольга Чепенюк – фельдшерка Голобської амбулаторії загальної медичної практики, яка сприяє особистій та професійній реалізації юного художника, розповіла про налагодження взаємовідносин між етнічними спільнотами у громаді, просування  та захист прав національних меншин.

В ході адвокаційної кампаніі планується ініціювати внесення змін до регіональної програми соціально-культурного розвитку національних меншин, а в межах проєкту ми  презентуємо досвід соціально-медичних посередників та медіаторів, як і сприяють налагодженню взаємовідносин та інтеграції  в  ромських громадах.  

Адвокаційний проєкт реалізовується кіноклубом медіапросвіти з прав людини Docudays UA  при Волинській ДОУНБ імені Олени Пчілки в рамках «Кампанія з підвищення рівня впливу громади на процеси прийняття рішень на місцях та розвитку демократичних стандартів врядування – на підтримку реформи децентралізації», за сприяння та підтримки ГО «Докудейз».

 

Немає коментарів:

Дописати коментар