понеділок, 5 квітня 2021 р.

«Ромська мрія»: перегляд документального фільму

З нагоди відзначення 8 квітня Міжнародного дня ромів Кіноклуб Docudays UA при Волинській ДОУНБ імені Олени Пчілки ініціює перегляд документального фільму Романа Бондарчука «Ромська мрія».

Спеціальний гість: Сергій Юзепчук - представник ромської спільноти, виставка художніх робіт якого експонується в книгозбірні. Під час заходу відбудеться виступ медпрацівника, завідувачки фельдшерсько-акушерським пунктом с. Радошин Голобської ОТГ Ольги Чепенюк, яка сприяє налагодженню взаємовідносин в ромських громадах.

Подія відбудеться 6 квітня 2021 р. об 12 год.

Захід проходить в межах реалізації адвокаційного проекту «Від упередження до суспільного діалогу». Реалізація заходів проєкту відбувається в рамках Всеукраїнської адвокаційної кампанії ГО «Докудейз» «Кампанія з підвищення рівня впливу громади на процеси прийняття рішень на місцях та розвитку демократичних стандартів врядування – на підтримку реформи децентралізації».

Партнери проєкту:

Волинська обласна організація ромів «Терне Рома»

Представництво Уповноваженого Верховної Ради з прав людини у Волинській області ГО «Волинська обласна організація Українського товариства охорони пам’яток історії і культури»

 

 

Немає коментарів:

Дописати коментар