суботу, 15 грудня 2018 р.

У Волинській держаній обласній універсальній науковій бібліотеці імені Олени Пчілки презентували правничу енциклопедію «WikiLegalAid»

У Волинській держаній обласній універсальній науковій бібліотеці імені Олени Пчілки  13 грудня 2018 року презентували правничу енциклопедію «WikiLegalAid». Відтепер кожен має можливість отримати правову консультацію через довідково-інформаційну платформу «WikiLegalAid» за адресою wiki.legalaid.gov.ua , маючи лише доступ до Інтернету.

У довідково-інформаційній платформі правових консультацій «WikiLegalAid» міститься більше 1400 консультацій з найактуальніших питань, з якими звертаються клієнти за правовою допомогою. Тут можна побачити не лише посилання на нормативні акти, а й зразки процесуальних документів та посилання на судові рішення», - акцентувала увагу присутніх під час презентації директор Регіонального центу з надання безоплатної вторинної правової допомоги у Волинській області Наталія Смолярчук.
«У базі правових консультацій інформація постійно оновлюється з урахуванням змін законодавства та судової практики. Цією базою можуть користуватись як юристи-практики, студенти-правники, правозахисники, так і пересічні громадяни. Консультації сформовані у доступній та зрозумілій формі», - наголосила на особливостях довідково-інформаційної платформи начальник Маневицького бюро правової допомоги Наталія Зоря.
У свою чергу фахівці системи БПД Волині зауважили, що доступ до всіх правових консультацій бази є безкоштовним. Головна сторінка WikiLegalAid оновлена, стала більш зручною для користувачів.
На презентації WikiLegalAid були присутні партнери Регіонального центру з надання БВПД у Волинській області – представники Головного територіального управління юстиції у Волинській області, Національної поліції України,  Волинської державної обласної універсальної наукової бібліотеки імені Олени Пчілки, громадських організацій, викладачі правничих вузів краю, студенти-правники, а також небайдужа громадськість.




Немає коментарів:

Дописати коментар