понеділок, 10 грудня 2018 р.

Явних проявів немає

У рамках ХV Мандрівного Docudays UA на Волині інформаційним партнером якого є UA: Волинь у Волинській обласній державній універсальній науковій бібліотеці імені Олени Пчілки відбувся показ, а потім обговорення фільму Аліни Горлової «Явних проявів немає». 

    Що ми знаємо про людей, котрі побували в АТО? З чим вони змушені стикатися в мирному житті і що робити, коли воно стає для них продовженням війни? 
Це – драматична історія жінки, яка за допомогою реабілітологів намагається подолати посттравматичний стресовий розлад, панічні атаки і повернутися до нормального життя.  Фільм є продовженням історії Оксани Якубів, героїні документального фільму «Невидимий батальйон». Його відзначено на Міжнародному кінофестивалі документального кіно «DOK Leipzig» як видатну східноєвропейську картину, а на XV Міжнародному фестивалі Docudays UA стрічка отримала нагороду міжнародного журі у конкурсі «DOCU/право». Участь в обговоренні фільму взяли: Артур Шпильовий – начальник служби психологічного забезпечення військової частини 1141 міста Луцька Національної гвардії України, Антоній Мельник – психолог, доцент кафедри практичної та клінічної психології Східноєвропейського національного університету ім. Лесі Українки, Олена Шторм – дружина учасника АТО, студенти Луцького  медичного коледжу.

Немає коментарів:

Дописати коментар