неділю, 14 квітня 2019 р.

Продовжує прийом громадян виїзна громадська приймальня головного територіального управління юстиції у Волинській області.

Щосереди при Волинській державній обласній універсальній науковій бібліотеці імені Олени Пчілки діє виїзна Громадська приймальня головного територіального управління юстиції у Волинській області з надання безоплатної первинної правової допомоги. Прийом здійснюють працівники юстиції Волині.
Команда юстиції надає правові консультаціїї на чолі із заступником начальника управління державної реєстрації нормативно-правових актів, правової роботи та правової освіти Миколою Герасимиком. Під час прийому громадян працівники головного територіального управління юстиції інформують присутніх про концепцію правопросвітницької кампанії “Відповідальне батьківство”, яка ініційована Міністерством юстиції України у рамках проекту «Я маю право», змін до Законів України щодо протидії булінгу; порядку отримання послуги “Муніципальна няня”.  Громадян, які звертаються за правовою допомогою, інформують також про проекти, запроваджені Міністерством юстиції України, правові реформи та систему надання безоплатної правової допомоги, надають вичерпну інформацію щодо розміру, підстав та порядку нарахування аліментів; нових правил виїзду з дитиною за кордон; порядку отримання податкової знижки на навчання, інших стимулів та гарантій. Чимало лучан змогли отримати повні та вичерпні відповіді на свої запитання з різних галузей права:  щодо оскарження дій чи бездіяльності державного реєстратора, зміни до пенсійного законодавства, оформлення спадщини, виплати аліментів, переліку онлайн послуг Міністерства юстиції, отримання повторного свідоцтва про народження та питань виборчого законодавства.  


 Значимість такої приймальні досить велика, адже до неї звертаються читачі, жителі міста Луцька та області з найбільш актуальних правових питань та отримують кваліфіковану юридичну допомогу. А ситуації, коли потрібна консультація спеціаліста  виникають в повсякденному житті досить часто. Дякуємо юстиції Волині за активне партнерство і потужні право просвітницькі події.

        Нагадаємо що прийом громадян здійснюється щосереди
з 15.00 до 17.00 год.
Довідки за телефоном: (0332) 72-54-52

Немає коментарів:

Дописати коментар