понеділок, 27 серпня 2018 р.

Волинська юстиція провела інформаційно-правову годину, присвячену Дню Незалежності України


        У рамках проведення тижня правових знань до 27-ої річниці з Дня проголошення Незалежності України, 22 серпня у приміщенні Волинської державної обласної універсальної наукової бібліотеки імені Олени Пчілки працівниками відділу систематизації законодавства, правової роботи та правової освіти Головного територіального управління юстиції у Волинській області проведено інформаційно-правову годину з представниками громадськості області на тему: «Незалежність України. Мін’юст: досягнення та подальші очікування. Роль юстиції Волині в розбудові демократичної держави».
      У своєму інформаційному повідомленні заступник начальника управління державної реєстрації нормативно-правових актів, правової роботи та правової освіти Микола Герасимик звернув увагу на головних передумовах прийняття Акту проголошення незалежності України та зазначив, що Міністерство юстиції України не стоїть осторонь всіх загальнодержавних процесів.
      Територіальні органи юстиції є провідними суб’єктами реалізації напрямків діяльності не лише Міністерства юстиції України, але й локальними центрами здійснення державної правової політики. Їх діяльність суттєво впливає на рівень довіри населення до органів державної влади та перспективу захисту прав та свобод громадян. В усіх цих процесах значна роль належить і органам юстиції Волині – відзначив Микола Герасимик.
У ході зустрічі відбулася жвава дискусія та обмін думками.

Немає коментарів:

Дописати коментар