неділю, 17 грудня 2017 р.

Завершився Марафон написання листів від Amnesty International Україна.

    Кампанія об’єднала активістів/ок з усієї України та з більш як 200 країн, де також в цей час відбувся Марафон. Марафон об’єднав в Україні всіх, хто не може стояти осторонь порушень прав людини і робить все можливе, аби запобігти цьому. Безліч людей по всій Україні стали провідниками для добрих справ, солідарності та взаємодопомоги. Це історія небайдужості кожного, хто долучився до підписання петицій та написання листів.
    “Прийнято вважати, що правозахист це професія. Однак ні, правозахисники та правозахисниці це всі ті, хто не може стояти осторонь порушень прав людини і робить все можливе, аби відновити зневажену справедливість. Справжній правозахист починається з небайдужості кожного та кожної”, зазначила Оксана Покальчук, директорка Amnesty International Україна. В Україні та світі люди об’єднуються на захист правозахисників та правозахисниць, яких переслідують уряди різних країн. Саме тому, меседж цьогорічного Марафону був “Пліч-о-пліч з відважними”.
    Волинська ДОУНБ імені Олени Пчілки долучилася до Марафону написання листів під час Мандрівного Міжнародного фестивалю документального кіно про права людини Docudays UA. Долучилися до підписання петицій студенти, ліцеїсти, користувачі та бібліотекарі книгозбірні, а також волонтери
    Координувала акцію Галина Єрко (Луцький педагогічний коледж)
    Подія відбулася спільно з 


Немає коментарів:

Дописати коментар