вівторок, 16 жовтня 2012 р.

Подорож по книжковому царству


      В бібліотеці стало доброю традицією запрошувати студентів-першокурсників вищих і середніх спеціальних навчальних закладів міста до себе в гості. Нещодавно головний бібліотекар  відділу читальних залів Олена Сільчук провела екскурсію по бібліотеці для студентів відділення "Обслуговування комп’ютерних систем і мереж" Технічного коледжу при ЛНТУ.
       Вона розповіла першокурсникам про історію книгозбірні, про бібліотечні послуги, ознайомила з роботою окремих відділів бібліотеки. 
      У відділі літератури з питань мистецтв вони мали змогу      познайомитися з   виставками, про які розповіла  Олена   Довгун.                                                               
 
  Цікавою була розповідь завідувача відділу документів іноземними мовами Ольги Кириченко про відділ, про послуги, які він надає.
   







З профільною літературою, яка є у фондах бібліотеки, познамомила завідувач  відділом виробничої літератури Тетяна Яцюк.

 



   Найбільше зацікавила студентів книжкова виставка "Пам’ятаймо тую славу", організована у відділі читальних залів і приурочена до Дня українського козацтва і 360-річчя Чортомлицької Січі. 

 Особливе враження на гостей справила карта України ХVI століття з книги француза Гійома де Боплана "Опис України", репринтне видання якої (К.: Наукова думка, 1990) представлене на виставці.


Студенти були дуже задоволені побаченим і почутим під час екскурсії і щиро дякували її організаторам.






   
      Якщо Ви теж хотіли б ознайомитися з роботою нашої книгозбірні – телефонуйте! 
 Контактний телефон 72-54-52 (Жанна Володимирівна)



Немає коментарів:

Дописати коментар