вівторок, 6 грудня 2022 р.

Відкриття ХIХ Мандрівного фестивалю документального кіно про права людини Docudays UA відбулося у Волинській ДОУНБ імені Олени Пчілки

   В програмі відкриття фестивалю чільне місце посіли презентація фотовиставки Олександра Корнякова "Нескорений Херсон" за участі автора та  команди із Медіаплатформи «Вгору», а також перегляд та обговорення фільму Юлії Гонтарук "Фортеця Маріуполь. Орест".

   Зустріч із волонтерами  Мирославом Ватащук (волонтерська ініціатива "Медіа-кава") та Олександрою Лисак (ГО "Автомайдан Волині") і розмову із запрошеними гостями про незламність і стійкість українців/українок у боротьбі за свободу і незалежність, модерувала  комунікаційниця, акторка Театру "Гармидер" Наталка Шепель.

   Нікого не залишило  байдужим емоційне виконання вірша «Українські душі» авторства Аліни Притули ученицею луцького ліцею №4 імені Модеста Левицького  Поліни із Чаплинки Херсонської області.

   Дякуємо за причетність до події регіонального координатора взаємодії з громадськістю Уповноваженого Верховної Ради України з прав людини у Волинській області Віталію Єлову, декану юридичного факультету Волинського національного університету імені Лесі Українки Антону Демчуку, за активність  і долученість до заходу Заслуженому працівнику України  Людмилі Стасюк, а також всім відвідувачам фестивалю.

      Переглянути фотовиставку  можна до 7 грудня 2022 року.

   Координаторка  Мандрівний Docudays UA на Волині Богдана Стельмах; долучилася до організації події Жанна Литвина - керівниця Кіноклубу Docudays UA, що діє при бібліотеці. 





Немає коментарів:

Дописати коментар