вівторок, 20 листопада 2018 р.

Перегляд документального фільму Олександра Течинського, Олексія Солодунова та Дмитра Стойкова «Все палає» (Кінопоказ до п’ятої річниці протестних подій на Майдані та Революції Гідності)

 21 листопада в Україні відзначається День Гідності та Свободи.
У цей день вшановують громадянський подвиг, патріотизм і мужність людей, що виступили на захист демократичних цінностей, прав і свобод людини, національних інтересів нашої держави та її європейського вибору під час подій Помаранчевої революції 2004 року та Революції Гідності 2013-2014 років. З нагоди відзначення п’ятої річниці Революції Кіноклуб Docudays UA при Волинській ОУНБ імені Олени Пчілки ініціював перегляд документального фільму та зустріч з громадськими активістами, які були учасниками революційних подій в Луцьку.
 На заході було відтворено хронологію подій Єврореволюції та  обговорили події, що відбувалися в країні під час масових акцій громадянського протесту.
В межах заходу експонувалася книжкова виставка: «Революція Гідності: ціна свободи».
 Були присутні ліцеїсти Волинського обласного ліцею з посиленою військово-фізичною підготовкою імені Героїв Небесної Сотні. Після перегляду фільму своїми враженнями поділилися  Богдан Шиба – директор державного підприємства "Волинський науково-виробничий центр стандартизації, метрології та сертифікації», голова ГО «Лучани», учасник Революції Гідності; Володимир Бут-Гусаїм – громадський активіст, голова ГО «Сучасна Волинь».
Ведуча заходу – Олена Сільчук.
        










                Переглянути відеосюжет ви  зможете за такою силкою: 

Немає коментарів:

Дописати коментар