понеділок, 20 листопада 2023 р.

Відеопрезентація книг на тему "Майдан. Війна. Свобода"

 

21 листопада 2023 року Україна відзначає десяту річницю Революції Гідності. День Гідності та Свободи встановлено на честь двох революції, які відбулися в Україні у 2004 та 2013 роках. Цього дня українці вшановують пам’ять про людей, які під час Революції Гідності та Помаранчевої революції стали на захист демократичних цінностей, прав і свобод людини й громадянина, національних інтересів держави та її європейського вибору.

Цьогоріч День Гідності та Свободи українці вшановують в умовах повномасштабної війни.

Теперішня війна – це новий Майдан, але вже в межах всієї країни… Зараз ми фактично продовжуємо виборювати і гідність своєї нації, і свободу для неї.

Чимало з тих, хто пройшов вогонь Майдану, на жаль, загинули, захищаючи Донецьк, Маріуполь, Київ, Харків, Чернігів, інші українські міста і села…

Свобода та гідність були тими цінностями, за які виходили і гинули люди на Майдані. Свободу та гідність сьогодні захищають і проявляють українські воїни та цивільні громадяни. Віримо, що переможний дух – дух Свободи, ті чесноти та цінності, які загартовувалися на Майданах, приведуть Україну до Перемоги.

Саме цим подіям присвячено відеопрезентацію книг за темою «Майдан. Війна. Свобода», яка експонується у відділі читальних залів Волинської ДОУНБ імені Олени Пчілки.



Відеопрезентацію підготували: Олена Сільчук, головний бібліотекар відділу читальних залів та Софія Ворожейкіна, завідувачка відділу автоматизації і комп’ютерних бібліотечних технологій Волинської ДОУНБ імені Олени Пчілки.

Слава Україні !  Героям Слава !

Слава Нації !  Смерть ворогам !

Україна понад усе !!!



Немає коментарів:

Дописати коментар