середу, 1 лютого 2017 р.

ПРЕЗЕНТАЦІЯ КНИГИ ВОЛОДИМИРА ВОЛИНЯНИНА "ТЕЧЕ РІКА"

Презентація творчості Володимира Васильовича Шабали, який працює під псевдонімом Володимир Волинянин вперше на Волині відбулася у відділі читальних залів Волинської ДОУНБ імені Олени Пчілки. Дебютна книга має поетичну назву «Тече ріка», вийшла в Тернополі у видавництві Колір Принт 2016 року. Збірка поезій побачила світ накладом 200 примірників. Частину тиражу поет віддав на благодійну акцію для воїнів АТО. 
   Народився майбутній літератор у національно-свідомій сім’ї у селі Радомишль Луцького району 1957 року. Працював вантажником, інженером на станції Гнідава, навчався у Львівському політехнічному інституті. Нині мешкає в селі Гірка Полонка поблизу Луцька та працює у філії Луцька ДеД (Дорожня експлуатаційна дільниця). Збірка вибраних поезій Володимира Волинянина – творчий подарунок читачам Волині та всієї України, схвильований монолог про красу рідного краю, його героїчну історію та бурхливе сьогодення. Перша книга Волинянина представляє різножанровий доробок автора – лірика, казки, пісні, гумористичні твори. 
             

  Протоієрей Василь Янчук, настоятель парафії Різдва Пресвятої Богородиці села Полонка Луцького районного      деканату побажав автору натхнення, творчого неспокою,  втілення задуманого, Божого благословення у всіх добрих    починаннях.
    Поезія автора прозвучала у виконанні виконавців гуртка художнього читання «Слово не криця» мікрорайону «Вересневе» (Художній керівник Оксана Крамар).          

 На зустріч завітали рідні, близькі автора.
      Оксана Крамар - художній керівник будинку культури "Вересневе", прочитала поезії Володимира Васильовича.

                              
      Вірші Володимира Васильовича покладені на музику Олега Сасюка, які були у його виконанні.
   Ведуча заходу –  провідний бібліотекар відділу читальних залів Клавдія Гайтрова.



Немає коментарів:

Дописати коментар