середу, 13 жовтня 2021 р.

«За честь, за волю, за українську долю». Зустріч з учасниками АТО/ООС (до Дня захисників і захисниць України)

Вже стало доброю традицією у Волинській ДОУНБ імені Олени Пчілки відзначати свято 14 жовтня патріотичними зустрічами, тематичними імпрезами, презентаціями з учасниками та учасницями УПА, АТО та ООС. 14 липня 2021 року Верховна Рада України проголосувала за законопроєкт № 2325 згідно з яким «День захисника України» перейменовано на «День захисників і захисниць України». 

Цей день став не просто формальним державним святом, а набув нового формату всенародного відзначення  у зв’язку з новими викликами подій 2014 року. Мета заходів, що ініціює бібліотека, – вшанувати мужність та героїзм ветеранів російсько-української війни – військових, добровольців, капеланів, госпітальєрів і  волонтерів, військових-медиків – всіх тих, хто в різний спосіб наближають перемогу над російським агресором. 

На зустрічі був присутній Голова Луцької міської організації Спілки воїнів АТО Волині Олег Кобилинський,  військовослужбовці військової частини №1141 Національної гвардії України Микола Тишик, Андрій Соколюк та військовий священник (капелан) Сергій Лівончук.


Захід відбувся за партнерства з Луцьким педагогічним коледжем та за сприяння викладачів: Анатолія Кравця та Надії Павлюк.  
 
Поезію, присвячену захисникам України, прочитали студентки Луцького педагогічного коледжу, учасниці суспільно-політичного клубу «Всесвіт» Ангеліна Клевець та Вікторія Копанько (керівник Анатолій Кравець).


Музичні номери прозвучали у виконанні Амзи Каріни,  Демчука Олексія, Ярмолюк Вікторії – вихованців викладача Луцького педколеджу Надії Павлюк.

Директорка Волинської ДОУНБ імені Олени Пчілки Людмила Стасюк  вручила подяки за співпрацю й активну участь у підготовці та проведенні цього заходу Анатолієві Кравцю, викладачеві-методисту, керівнику історичного клубу „Всесвіт” КЗВО "Луцький педагогічний коледж" та Надії Павлюк, викладачеві з постановки голосу цього ж вищого навчального закладу.

Учасники заходу мали змогу ознайомитися з книжковою виставкою "Навіки слава Україні, героям слава на віки".

Ведуча заходу – Олена Сільчук.


Немає коментарів:

Дописати коментар