понеділок, 3 червня 2019 р.

Тварини в зоні АТО – бойові побратими українських захисників

Під такою назвою в актовій залі ВДОУНБ імені Олени Пчілки 3 червня 2019 року відбулася патріотична виховна година. На заході мова йшла про тварин, які допомагають захисникам долати труднощі гібридної війни.  Біля бійців на Донбасі постійно крутиться багато котиків, песиків: безхатьки й ті, яких покинули господарі, й ті, що народилися вже за час АТО.

Щиро дякуємо учням Луцької гімназії №18, та Луцькій загальноосвітній школі I - III ст. №25, Луцькому навчально-виховному комплексу “загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів № 22, "Луцькому навчально-виховному комплексу «Гімназія №14, які із захопленням послухали цікаві і зворушливі історії про своїх пухнастих (пернатих, волохатих, зубатих) друзів, якими поділились бійці АТО та переглянули кадри документального фільму  «Тварини на передовій», знятого 5-м каналом, а  також ще декілька відео-роликів Військового телебачення України.



  Зараз усі кажуть про втому від війни, але якщо ми хочемо, щоб війна скінчилася, – ми маємо гуртуватися і докласти зусиль для перемоги, перестати бути байдужими.
Війна нікуди не зникла, вона йде і ми маємо про це пам’ятати. 

Немає коментарів:

Дописати коментар