вівторок, 1 вересня 2015 р.

УКРАЇНА – ЄДИНА КРАЇНА

         Україна – це краплина сонця на карті світу. Вона осяяна багатовіковими традиціями, піснями, історією. Наша земля наділена неоціненними скарбами та багатствами родючих земель та повноводних рік. Україна – наш спільний дім, вона єдина і неподільна. Де б ми не жили: на заході чи на сході, на Волині чи на Донбасі, на півдні чи на півночі, на Чернігівщині чи в Криму – все то наша земля. 
        Тож маємо дбати усі, щоб були в ній добробут і лад, мир і злагода, вічна краса. Усі ми повинні усвідомити: своє, рідне – не тільки хата й подвір’я, а й вулиця, село чи місто, де ти живеш, ліс і річка, степ і море, і вся розмаїта наша країна.
        Україна є демократичною європейською державою, яка, на жаль, перебуває у стані війни. І кожен раз, слухаючи новини, подумки кожен з нас молиться за мир на нашій багатостраждальній землі, просить Бога зберегти життя наших воїнів, які захищають незалежність України. Сьогодні про це йшла мова на уроці патріотизму, мужності й любові до рідної землі у Волинській ДОУНБ ім. Олени Пчілки.
        В гості до нашої бібліотеки завітали учні навчальних закладів міста Луцька: гімназій № 4 ім. Модеста Левицького, №14 ім. Василя Сухомлинського, Луцького НВК №9.         



  

Немає коментарів:

Дописати коментар