вівторок, 27 грудня 2011 р.

Зустріч з улюбленим читачем

        Найбільш цінний скарб для кожної бібліотеки – читачі, які впродовж багатьох років є вірними, щирими та небайдужими друзями. Пишаємося науковцями, політиками, письменниками, спеціалістами народного господарства, які зростали і формувалися у читальному залі Волинської ОУНБ  імені Олени Пчілки. Сьогодні наша розповідь про Павла Івановичаи Аверкіна, який в січні далекого 1964 року переступив поріг нашої бібліотеки і з тих пір вона стала його другим домом.      Ми, бібліотекарі, пишаємося тим, що всі щаблі професійного зростання від автослюсаря Луцького автозаводу до головного енергетика Луцького підшипникового заводу (сьогодні ПАТ "СКФ Україна") Павло Аверкін пройшов не без участі нашої бібліотеки. 
     Понад 47 років Павло Іванович є незмінним активним читачем нашого відділу. Він любить повторювати: "Книга для мене як наркотик". Цікавиться науковою літературою з історії, філософії, релігієзнавства,військовими мемуарами, а літературно-художні журнали "Наш современник", "Новій мир", "Дружба народов" читає одним з перших.  Він переконаний,що бібліотека –скарбниця досвіду і знань, вогнище милосердя, а книга має унікальну здатність зцілювати душу та омоложувати тіло. Адже як пояснити його невгамовний оптимізм, завжди бадьорий настрій та хороше самопочуття.
           
                                                                                         
           Павло Аверкін бере активну участь у громадському житті міста, розвитку ветеранського руху на Волині. З 2003 року обраний головою первинної ветеранської організації ПАТ "СКФ Україна" луцької міської організації ветеранів України. Впереддень Нового 2012 року хочеться побажати Павлу Івановичу  міцного здоров’я, щастя і ще довго радувати нас своєю присутністю.

Немає коментарів:

Дописати коментар