пʼятницю, 2 грудня 2011 р.

Перша виставка картин молодого художника Олега Стащука

     30 листопада 2011 року працівники відділу читальних залів організували презентацію книг, документальних матеріалів приурочених до 20-ліття проведення Всеукраїнського референдуму на підтвердження Акта проголошення незалежності. 
     Родзинкою цього заходу стала виставка картин молодого художника, студента 3 курсу Інституту мистецтв Волинського національного університету імені Лесі Українки Олега Стащука.
  
Олег народився 1 грудня 1991 року, він ровесник незалежності. Любить малювати пейзажі, чарівні куточки нашого міста, портрети знайомих і друзів.


  В своєму слові молодий художник розказав про свої роботи, дякував всім наставникам, які  розгледіли в нього іскру таланту.


Взагалі-то 20 років – це чудовий вік молодості, жаги пізнання та зухвалих вчинків, волі до самоствердження та перевірки себе, вік становлення характеру та вибору шляху. Романтичний вік нових можливостей та випробувань
   

   
   Хотілося б побажати молодому майстру пензля творчих успіхів і ще багато виставок у найкращих виставкових залах України та світу. 

Немає коментарів:

Дописати коментар