вівторок, 3 березня 2020 р.

ДО УВАГИ КОРИСТУВАЧІВ БІБЛІОТЕКИ ТА ГРОМАДЯН ЛУЦЬКА!


  Луцький міськрайонний відділ філії Державної установи «Центр пробації» в Волинскій області запрошує до співпраці волонтерів пробації.

  Пробація – це система наглядових та соціально-виховних заходів, що застосовуються за рішенням суду до засуджених, виконання певних видів кримінальних покарань, не пов’язаних з позбавленням волі, та забезпечення суду інформацією, що характеризує обвинуваченого.
  До волонтерської діяльності, пов’язаної з пробацією запрошуємо: фізичих осіб, які досягли вісімнадцятирічного віку, студентів вишів; фахівців державних органів та установ (центрів соціальних служб длясім’ї, дітей та молоді, служб у справах дітей, центрів зайнятості та ін.); членів благодійних та громадських організацій; членів релігійних організацій.

  До волонтерської діяльності, пов’язаної з пробацією, не залучаються:

неповнолітні особи; обмежено дієздатні особи; особи, які мають не погашену чи не зняту в установленому законом порядку судимість.

  Волонтери пробації здійснюють свою діяльність добровільно і безоплатно. Основна їх рушійна сила – мотивація.

  Волонтери будуть залучатися до організації та відвідування заходів, пов’язаних із пробацією, проведення соціальних заходів та програм; підвищувати складність завдань відповідно до потенційних можливостей волонтера пробації.

  За інформацією звертатися до Луцького міськрайонного відділу Державної установи «Центр пробації» в Волинскій області за адресою, вул. Січова, 22, м. Луцьк, 43008, E-mail: vl1_probation@ukr.net. Контакти: Наталія Шулипа – 0989008075.


Немає коментарів:

Дописати коментар