вівторок, 2 жовтня 2018 р.

Методичний кабінет поповнився новими виданнями

    У Волинській ДОУНБ імені Олени Пчілки в рамках проведення в області тижня правових знань та з нагоди відзначення професійного свята - Дня юриста,  Управління державної реєстрації нормативно-правових актів, правової роботи та правової освіти Зоряна Лукашук та Ольга Голюта доповнили новими офіційними виданнями Методичний кабінет юстиції Волині, який діє при бібліотеці. Кабінет був створений з метою отримання правової інформації та роз’яснення законодавства для громадян, спеціалістів юридичних служб, органів виконавчої влади та місцевого самоврядування. 
До послуг відвідувачів — оновлені офіційні друковані видання Міністерства юстиції, власні методичні розробки працівників управління.  Популярністю користуються буклети загальнонаціонального проекту “Я маю право” з найбільш актуальних питань, зокрема, другого пакету законів ”#ЧужихДітейНеБуває” — “Поїхати з дитиною за кордон — легко” та іншої правової літератури.

   Також у відділі читальних залів експонується виставка учасників Всеукраїнського конкурсу шкільних малюнків «Я маю право».



Немає коментарів:

Дописати коментар