четвер, 8 вересня 2011 р.

Незалежній Україні - 20: з вірою в майбутнє


Минуло 20 років відтоді, коли 24 серпня 1991 року на світовій мапі з’явилась  держава – Україна – нова, незалежна, суверенна, європейська країна. Цій  даті присвячена інформаційна година:"Незалежній Україні - 20: з вірою в майбутнє"
20 років незалежності – це слушний привід замислитись: звідки, ми власне вийшли і куди прийшли? Куди спрямовано наш шлях  і чи справдились очікування 1991 року. Відповіді на ці питання ви знайдете на нашій книжковій виставці „Незалежність України: 20 років поступу”.    
Усі ці 20 років ми з різним успіхом рухалися до цієї мети. І якщо збивалися з дороги, то насамперед через наш надмірний романтизм, брак політичної єдності, стабільності.
 Історія становлення молодої держави – шлях, на якому кожна подія – шлях до мрії.
Катерина Іванівна Шаварова -  відома громадська діячка, людина яка була безпосереднім  учасником становлення української державності. поділилася власними враженнями і спогадами про ті часи.
 Виросло покоління молодих людей, народжених в державі Україна, і те, наскільки комфортно почуваються в ній молоді люди, чи хочуть вони пов’язати своє майбутнє з Україною – один із найважливіших показників успішності країни. Чи захоче українська молодь змінювати щось у своїй країні – або всілякими способами пробитися в ті країни і суспільства, де вже все доволі добре влаштовано? Про це говорили в своїх виступах молоді волинські поети, переможці V обласного літературного конкурсу  "Неповторність"



З 20-річчям незалежності України присутніх привітала заступник директора Волинської ДОУНБ імені Олени Пчілки Наталія Рибачук

Немає коментарів:

Дописати коментар